Breaking News
05 Ιανουαρίου 2017

 

05/01/2017
Κριός


Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει βέβαια ίσως προκαλέσουν κάποιες διαφωνίες με άτομα εξουσίας. Προσέξτε επίσης την τάση χειραγώγησης του περιβάλλοντός σας, και τον εγωισμό σας.

Ταύρος
05/01/2017
Ταύρος
Μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων σήμερα, με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και να τελειώνετε κάποια θέματα. Ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει προκαλούν μια εσωτερική κάθαρση, ίσως και πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας, όμως πρέπει να φιλοσοφήσετε καλύτερα τα πράγματα.


Δίδυμοι
05/01/2017
Δίδυμοι
Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να δείτε φίλους και γνωστούς, σε μια κοινωνική μέρα γενικά, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείτε και με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και με το ίντερνετ και τα social media. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη προκαλούν κάποιες χειριστικές συμπεριφορές και ορισμένες ίντριγκες ή εμμονές.
Καρκίνος
05/01/2017
Καρκίνος
Αρκετές υποχρεώσεις πιθανές σήμερα. Η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ενδέχεται να φέρουν εμπόδια, όπως και ανταγωνισμούς ή διαφωνίες κι εγωισμούς με άτομα εξουσίας αλλά και με συνεργάτες. Προσέξτε τις εμμονές και τους ψυχολογικούς εκβιασμούς, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις σχέσεις.


Λέων
05/01/2017
Λέων
Έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει είναι πιθανό να φέρουν κάποια εμπόδια στα παραπάνω, όπως και στα εργασιακά. Δεν λείπουν οι ίντριγκες και οι εγωισμοί. Ενασχόληση επίσης με συγγραφή, διάβασμα, φιλοσοφία, πολιτική, πνευματικότητα.

Παρθένος
05/01/2017
Παρθένος
Θέματα οικονομικά κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, όπως ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, συντάξεων, επενδύσεων, διατροφής κλπ, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν εμπόδια. Προσέξτε τις εμμονές, τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και στα ερωτικά. Αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές, ακόμα και προς τα παιδιά. Γίνεται μια ψυχολογική κάθαρση.
Ζυγός
05/01/2017
Ζυγός
Κοινωνική μέρα, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Όμως θα σχηματίσει δύσκολες όψεις η Σελήνη, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε διαφωνίες κι εγωισμούς, τόσο σε ερωτικά και συνεργασίες, όσο και στο σπίτι. Προσέξτε το ψυχολογικό “βύθισμα”.


Σκορπιός
05/01/2017
Σκορπιός
Μέρα τακτοποίησης αρκετών δουλειών και λεπτομερειών. Η Σελήνη δίνει έμφαση στα εργασιακά και στην παραγωγικότητα γενικά. Θα σχηματίσει δύσκολες όψεις όμως, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν εμπόδια κι ανταγωνισμούς στο χώρο δουλειάς, σε καθημερινά θέματα αλλά και στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις. Προσέξτε τις εμμονές. Πιθανά ξεκαθαρίσματα με συγγενείς και συναδέλφους.


Τοξότης
05/01/2017
Τοξότης
Δημιουργική η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας έχετε παραπάνω ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρία για εκδρομές, σπορ, χόμπι, διασκέδαση και φλερτ. Η Σελήνη βέβαια θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν ανταγωνισμούς κι εγωισμούς, κυρίως στα ερωτικά, με τα παιδιά αλλά και γύρω από οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως
05/01/2017
Αιγόκερως
Δεν λείπει ένα ψυχολογικό “βύθισμα” σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα, το οποίο κάνει κάποιες καθάρσεις συναισθηματικές. Προσέξτε τις εμμονές, ίσως και μια νοσηρή νοσταλγικότητα – βγαίνουν διάφορες μνήμες στην επιφάνεια. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Προσέξτε τους εγωισμούς, τις διαφωνίες και τη χειραγώγηση των άλλων.


Υδροχόος
05/01/2017
Υδροχόος
Επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις, όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες αναμένεται να φέρουν εμπόδια, τόσο στην επικοινωνία και σε ραντεβού ή επαφές, όσο και στις μετακινήσεις. Επίσης δεν λείπουν τα παρασκήνια σήμερα. Πιθανά ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Προσέξτε τις έμμονες ιδέες.

Ιχθύες
05/01/2017
Ιχθύες
Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις, αλλά σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες ίσως φέρουν εμπόδια σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές. Προσέξτε τις εμμονές γύρω από θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Πιθανές ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα με φίλους και γνωστούς. Εμπόδια και σε σχέδιά σας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics