Breaking News
06 Ιανουαρίου 2017

 

Ο σημαντικά επιδεινωμένος καιρός αναμένεται να συνεχιστεί το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα με, αρχικά (την Παρασκευή) τοπικά ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε περιοχές της βόρειας και βαθμιαία κεντρικής χώρας, ακόμα και με χαμηλότερο υψόμετρο.

Από το Σάββατο, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τα χιόνια θα φτάσουν και σε πεδινές περιοχές και της νότιας ηπειρωτικής χώρας, ενώ τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Από την Κυριακή, θα έχουμε βελτίωση στα δυτικά και εξασθένηση των φαινομένων στα βόρεια. Οι άνεμοι βαθμιαία από την Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο θα είναι βοριάδες 6 με 8 και πιθανώς 9 μποφόρ, ενώ την Κυριακή σταδιακά θα εξασθενήσουν. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός και τοπικά ολικός παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και βόρειας χώρας αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή (Θεοφάνεια):

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρχικά βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά πεδινά και χιόνια στα υπόλοιπα, βαθμιαία τοπικές χιονοπτώσεις σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία σε πτώση από τους 10 θα κατέβει έως τους μείον 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, στα πεδινά χιονόνερο και γρήγορα χιόνι, χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Από το απόγευμα βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως μείον 5 βαθμούς το βράδυ.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές ή χιονόνερο στα δυτικά τμήματα και χιόνια στα υπόλοιπα, βαθμιαία χιονόνερο ή χιονοπτώσεις σε όλες τις περιοχές. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από 10 έως μείον 5 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές ή χιονόνερο στα νότια τμήματα και βαθμιαία χιόνια στα υπόλοιπα. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 11 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, δυτικοί και από το βράδυ βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικά ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Νοτιοδυτικοί και βαθμιαία από τα βόρεια βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνι κυρίως στα ορεινά. Βαθμιαία οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν και σε νοτιότερες πεδινές περιοχές. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνι το βράδυ στα βόρεια, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι ως 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics