Breaking News
09 Ιανουαρίου 2017

 

Με πολύ κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό θα κυλήσει και το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα.
Έτσι, τη Δευτέρα και την Τρίτη η κακοκαιρία επανέρχεται με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως σε περιοχές της ανατολικής χώρας.
Από την Τετάρτη, στα ηπειρωτικά θα έχουμε χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και στα υπόλοιπα παροδικές βροχές.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα είναι γενικά βοριάδες 5 με 7 και πιθανώς 8 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά που θα είναι αρχικά ανατολικών διευθύνσεων, και βαθμιαία από την Τρίτη δυτικών διευθύνσεων με ένταση 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο από την Τρίτη, αλλά θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές χιονοπτώσεις τοπικά στη Χαλκιδική πυκνές. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα από μείον 18 έως μείον 1 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές χιονοπτώσεις, από το βράδυ και στην πόλη. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 6 έως μείον 1 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, κατά περιόδους νεφώσεις με χιονόνερο στα παραθαλάσσια τμήματα και παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 10 έως 6 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, χιονόνερο ή χιόνι κατά περιόδους. Ο υδράργυρος από μείον 7 έως 7 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές ή χιονόνερο και θερμοκρασία ως 7 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, χιονόνερο, βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι, στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια μεταβλητοί 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 9 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα χιονόνερο στα νότια και τοπικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα κυρίως από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από μείον 8 έως 4 βαθμούς.
Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις και το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 3 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics