Breaking News
09 Ιανουαρίου 2017

 

09/01/2017
Κριός


Επικοινωνιακά ξεκινά η εβδομάδα, με τη Σελήνη απ’ το κινητικό ζώδιο των Διδύμων να κάνει τη μέρα ζωηρή, με αρκετές επαφές, συζητήσεις, σκέψεις, αλλά και με μετακινήσεις. Το τετράγωνό της βέβαια με τον χαοτικό Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές και στην επικοινωνία. Κάποιες αυταπάτες ή ψέματα αποκαλύπτονται.

Ταύρος
09/01/2017
Ταύρος
Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές ή άλλες συναλλαγές, αλλά το τετράγωνό της με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε μπερδέματα κι εξαπατήσεις ή υποσχέσεις. Επίσης προσέξτε τις παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, και το βράδυ προσέξτε ορισμένες εντάσεις.


Δίδυμοι
09/01/2017
Δίδυμοι
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ προχωράτε σε πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα βέβαια προκαλεί ένα χάος και πολυδιάσπαση, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και ψέματα ή παρεξηγήσεις, σε επαγγελματικά ή άλλα θέματα. Το βράδυ δεν λείπουν εντάσεις και εγωισμοί.


Καρκίνος
09/01/2017
Καρκίνος
Μια μέρα στην οποία κλείνετε κύκλους και ολοκληρώνετε ορισμένα θέματα, όχι χωρίς μπερδέματα ωστόσο. Προσέξτε και κάποιες πλάνες σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Προσοχή και σε αυταπάτες. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο σήμερα. Το βράδυ είναι πιθανές εντάσεις με συγγενείς ή με δασκάλους.

Λέων
309/01/2017
Λέων
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, ή να συμμετέχετε και σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε συλλόγους. Δεν λείπουν ορισμένα πρόσκαιρα μπερδέματα ή ψέματα κι εντάσεις, τόσο στις φιλίες, όσο και γύρω από θέματα οικονομικά – προσέξτε και κάποιες εξαπατήσεις. Επίσης φροντίστε να μην κάνετε σχέδια μη ρεαλιστικά.

Παρθένος
09/01/2017
Παρθένος
Επαγγελματικά θέματα κυρίως είναι στο προσκήνιο σήμερα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση εκεί. Το τετράγωνό της με τον απατηλό Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε εξαπατήσεις και παρεξηγήσεις, τόσο με άτομα εξουσίας ή στον επαγγελματικό χώρο και με συνεργάτες, όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Αυξημένες υποχρεώσεις. Έντονο το βράδυ, αποφύγετε εγωισμούς.
Ζυγός
09/01/2017
Ζυγός
Υπάρχει μια αισιοδοξία σήμερα και περισσότερο χιούμορ κι “ανοιχτή” διάθεση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Επειδή σχηματίζει δύσκολη όψη με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις στα παραπάνω αλλά και στο χώρο δουλειάς. Πιθανές παρεξηγήσεις με συγγενείς και συναδέλφους.
Σκορπιός
09/01/2017
Σκορπιός
Κάπως πιο “κλειστή” η διάθεση σήμερα, με ανάγκη για ενδοσκόπηση αλλά και για έρευνα. Ωστόσο θα είναι μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες παρεξηγήσεις ή ψέματα στα ερωτικά ή με τα παιδιά, αλλά και τα μπερδέματα ή οι εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα.


Τοξότης
09/01/2017
Τοξότης
Τα όρια δεν είναι και πολύ καλά σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί μια διάχυση και ένα μπέρδεμα ψυχολογικό. Προσέξτε τις εξαπατήσεις και τις παρεξηγήσεις, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, ή σε ζητήματα ακινήτων. Θα είναι κοινωνική μέρα ωστόσο, με διάφορες συναντήσεις. Το βράδυ προσέξτε και κάποιες εντάσεις κι εγωισμούς.


Αιγόκερως
09/01/2017
Αιγόκερως
Παραγωγική μέρα, θα βγάλετε διάφορες δουλειές, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά και νοικοκυριού. Ωστόσο δεν θα λείπουν τα μπερδέματα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί σύγχυση στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και στον χώρο δουλειάς. Έμφαση δίνει η Σελήνη και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Υδροχόος
09/01/2017
Υδροχόος
Σχετικά πιο ανέμελη μέρα, πιθανόν κιόλας να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι, ενασχόληση με τα παιδιά, αλλά και να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Προσέξτε ωστόσο τα μπερδέματα και τα ψέματα στα ερωτικά, τη διασκέδαση αλλά και σε ζητήματα οικονομικά.


Ιχθύες
09/01/2017
Ιχθύες
Βγαίνει ο χαοτικός εαυτός σας σήμερα στην επιφάνεια με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, γι’ αυτό αποφύγετε την πολυδιάσπαση. Ψυχολογικό μπέρδεμα αλλά και τάση για ψέματα και παρεξηγήσεις, ειδικά μάλιστα στην οικογένεια ή σε ζητήματα ακινήτων. Προσέξτε επίσης τις υποσχέσεις. Το βράδυ ο εγωισμός σας θα χρειαστεί συγκράτηση – πιθανές εντάσεις με τους δικούς σας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics