Breaking News
10 Ιανουαρίου 2017

 

Με πολύ κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό θα κυλήσει και το επόμενο διήμερο σε ολόκληρη τη χώρα.

Έτσι, την Τρίτη η κακοκαιρία συνεχίζεται με τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως σε περιοχές της ανατολικής χώρας όπου στα νότια και ανατολικά θαλάσσια θα έχουμε και καταιγίδες. Από την Τετάρτη, στα ηπειρωτικά θα έχουμε χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και στα υπόλοιπα παροδικές βροχές και καταιγίδες, ενώ την Πέμπτη σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο στα δυτικά και βόρεια θα είναι γενικά βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 5 με 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές. Βαθμιαία θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα από μείον 18 έως μείον 1 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές χιονοπτώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 5 έως μείον 1 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, χιονόνερο ή χιόνι στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 8 έως 7 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, χιονόνερο ή χιόνι. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 8 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, πολύ ισχυροί δυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία ως 8 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές, καταιγίδες και τοπικά πυκνό χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 1 έως 8 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές, καταιγίδες και τοπικά στα βόρεια πυκνές χιονοπτώσεις. Άνεμοι, από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και βαθμιαία από τα νότια νοτιοδυτικοί και θερμοκρασία έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 4 βαθμούς.

Στην Αττική, χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
alpatv.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics