Breaking News
11 Ιανουαρίου 2017

 

Με τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα και παγετό θα κυλήσει η Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα.

Από την Πέμπτη σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα, θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Τέλος, την Παρασκευή τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά. Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο στα δυτικά και βόρεια θα είναι γενικά βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και στη συνέχεια νοτιοδυτικοί ως 6, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι νοτιοδυτικών διευθύνσεων με ένταση 5 με 7 και πρόσκαιρα ως 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, ενώ παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα ανατολικά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα από μείον 14 έως 1 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 4 έως 1 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές ή καταιγίδες στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα υπόλοιπα. Άνεμοι στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα νότια νοτιοδυτικοί 5 με 7 και θερμοκρασία από μείον 6 έως 10 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές ή καταιγίδες στα νότια και στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα, τοπικά πυκνές. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 11 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, πολύ ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία ως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές, καταιγίδες και τοπικά στα βόρεια πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Άνεμοι, από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα βόρεια πρόσκαιρα 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές στα νοτιοανατολικά τμήματα και τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 8 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά, νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics