Breaking News
12 Ιανουαρίου 2017

 

Βελτιώνεται από την Πέμπτη ο καιρός, ενώ και η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει.



Έτσι, την Πέμπτη σταδιακά και ως το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα, θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Παρασκευή τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά και το Σάββατο σε αρκετές περιοχές, ενώ καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα είναι γενικά δυτικών διευθύνσεων με ένταση 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, ενώ παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και κυρίως βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος, παγετός και συννεφιά στα ανατολικά με παροδικές χιονοπτώσεις ως νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο από μείον 15 έως 4 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με παγετό το πρωί. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 5 έως 4 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βελτιωμένος καιρός με παροδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από μείον 8 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γρήγορη βελτίωση του καιρού με πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά ως το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές με βελτίωση από το μεσημέρι και θερμοκρασία ως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές και καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γρήγορη βελτίωση του καιρού με παροδικές βροχές στα νοτιοανατολικά τμήματα ως το πρωί και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορα αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics