Breaking News
13 Ιανουαρίου 2017

 

Καλός θα είναι γενικά την Παρασκευή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ και η θερμοκρασία θα ανέβει. Τοπικές βροχές αναμένονται μόνο στα δυτικά.

Το Σάββατο, βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές, ενώ καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Τέλος την Κυριακή, θα έχουμε και πάλι τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια και χιόνι στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα είναι γενικά δυτικών και νότιων διευθύνσεων με ένταση 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και πτώση την Κυριακή, ενώ παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και κυρίως βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος, παγετός και πρόσκαιρη συννεφιά. Η θερμοκρασία από μείον 16 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με παγετό και ομίχλη το πρωί. εξασθενημένοι άνεμοι και το θερμόμετρο από μείον 5 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος, βαθμιαία νεφώσεις στα δυτικά με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός. Νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, νότιοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics