Breaking News
15 Ιανουαρίου 2017

 

Με παροδικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και, βαθμιαία, ημιορεινά, θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο.

Έτσι, τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από βόρειές και ανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα νότια από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και κυρίως βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, από το βράδυ νεφώσεις, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 8 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές το βράδυ. βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, από το βράδυ σποραδικές βροχές, καταιγίδες στα νότια και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία ως 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, από αργά το απόγευμα νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, από το απόγευμα βροχή ή καταιγίδα και θερμοκρασία ως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και το βράδυ καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 και το βράδυ 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι μεταβλητοί και σταδιακά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις, τη νύχτα βροχές και στα ορεινά χιόνι. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με βροχή από αργά το βράδυ, βαθμιαία βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics