Breaking News
25 Ιανουαρίου 2017

 

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειότερα ημιορεινά.

Την Παρασκευή, οι χιονοπτώσεις θα «κατέβουν» στα ημιορεινά της ηπειρωτικής και ανατολικής νησιωτικής χώρας, αλλά και σε ηπειρωτικές (κυρίως ανατολικές) περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 και πιθανώς την Παρασκευή ως 8 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά με βροχές και λίγα χιόνια κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με παροδικές βροχές και χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειότερα ημιορεινά. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές κατά περιόδους και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές και το πρωί σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
alphatv

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics