Breaking News
25 Ιανουαρίου 2017

 25/01/2017
Κριός


Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε σε διάφορες επαφές και συζητήσεις. Πιθανές επαγγελματικές συναντήσεις ή με άτομα εξουσίας. Φανείτε πιο υπεύθυνοι και σοβαροί, γιατί ίσως κριθείτε κοινωνικά. Φαίνεστε περισσότερο δημοσίως σήμερα. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας.

Ταύρος
 25/01/2017
Ταύρος
Αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας κι άνεσης. Έμφαση δίνει η Σελήνη στις σπουδές, τη διδασκαλία, τη συγγραφή, αλλά και σε θέματα νομικά, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Έχετε αρκετές ιδέες. Ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις κι επαφές ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένα ανοίγματα.
Δίδυμοι
 25/01/2017
Δίδυμοι
Κυρίως θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία μπορεί να προχωρήσετε σε συζητήσεις, ρυθμίσεις και σε διάφορες συναλλαγές, που περισσότερο αφορούν ζητήματα δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, συντάξεων, εφορίας κλπ. Πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση κι επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Ευνοείται η έρευνα και η ψυχανάλυση.
Καρκίνος
 25/01/2017
Καρκίνος
Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ το κλίμα είναι ήπιο και αρμονικό. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Ευνοούνται επίσης θέματα αισθητικής και τέχνης, τώρα μάλιστα που ακόμα η Αφροδίτη βρίσκεται σε πολύ καλό για εκείνη ζώδιο, τους Ιχθύς.
Λέων
 25/01/2017
Λέων
Παραγωγική η σημερινή μέρα, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο του επαγγελματικού σας χώρου, όσο και του νοικοκυριού και της καθημερινότητάς σας. Καλή μέρα για καθάρισμα κι ενασχόληση με λεπτομέρειες. Πιθανές επαγγελματικές συζητήσεις κι επαφές. Ενασχόληση επίσης με υγεία και διατροφή – συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Παρθένος
25/01/2017
Παρθένος
Άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, σπορ, δημιουργία κι ευχάριστες δραστηριότητες. Ευκαιρίες επίσης για εξόδους και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Πιο ανέμελη και θετική μέρα, ενώ καλά πάνε τα αισθηματικά. Επίσης ευνοούνται οι επιχειρηματικές επαφές και κινήσεις. Αυξημένη λάμψη, ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση.

Ζυγός
 25/01/2017
Ζυγός
Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, κι έτσι ασχολείστε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας. Ασχολείστε όμως και με τον ψυχικό σας “χώρο”, τα συναισθήματα, αλλά και με το παρελθόν – βγαίνουν διάφορες αναμνήσεις.


Σκορπιός
 25/01/2017
Σκορπιός
Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις, σε ήπιο κλίμα. Περισσότερη ενημέρωση, διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια. Έμφαση σε σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Επίσης είναι πιθανές αρκετές μετακινήσεις, βόλτες ή και κάποιο ταξιδάκι. Πολλές σκέψεις, μηνύματα, κουβεντούλα. Καλή η επικοινωνία στα ερωτικά και με τους άλλους γενικά.

Τοξότης
 25/01/2017
Τοξότης
Καλή μέρα για τα οικονομικά σας, αναμένεται μια μικρή βελτίωση εσόδων, ενώ εύκολα γίνονται διάφορες πληρωμές και συναλλαγές. Μέρα επίσης με αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες ή συζητήσεις. Ωραία ψώνια. Απολαμβάνετε περισσότερο την υλική ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και ηρεμίας.


Αιγόκερως
 25/01/2017
Αιγόκερως
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καλή για ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Η συνάντησή της με τον Ερμή φέρνει διάφορες επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και ιδέες. Εύνοια στην επικοινωνία, η οποία γίνεται πιο ήπια και αρμονικά. Εύκολα κάνετε όσα θέλετε σήμερα και πετυχαίνετε στόχους.


Υδροχόος
 25/01/2017
Υδροχόος
Εύκολα μπορείτε να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, όπως γραφειοκρατικά ή άλλα ζητήματα, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο κάνετε απολογισμούς και ολοκληρώνονται πράγματα μέσα σας. Πιο εσωστρεφής μέρα, με ανάγκη για περισσότερο ύπνο, για φυγή και απομόνωση. Καλή μέρα για τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα, διαλογισμό. Μηνύματα πιθανά στα όνειρα.


Ιχθύες
 25/01/2017
Ιχθύες
Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να δείτε φίλους και γνωστούς, να γνωρίσετε νέο κόσμο, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση με ό,τι εναλλακτικό, αλλά και με το διαδίκτυο και τα social media, στα οποία υπάρχει περισσότερη επικοινωνία τώρα. Κοινωνική μέρα γενικά, ενώ η επικοινωνία γίνεται αρμονικά. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics