Breaking News
27 Ιανουαρίου 2017

 

  • 27/01/2017
    Κριός


Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο πύρινος Άρης, ο οποίος μέχρι τις 10/3 που θα κάτσει θα σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και δραστήριους, ενώ θα προχωρήσετε σε τολμηρές κινήσεις, αποφάσεις και ξεκινήματα – ιδανική περίοδος για νέα πράγματα. Προσέξτε όμως τα χτυπήματα στο κεφάλι ή τους πονοκεφάλους, τη βιασύνη, τα νεύρα αλλά και τον εγωισμό σας.

 


Ταύρος
27/01/2017
Ταύρος
Το πέρασμα του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο έως τις 10/3, θα σας βάλει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων και διάφορων θεμάτων, κάτι που ίσως έχει άγχος και ένταση για να γίνει. Επίσης λόγω άγχους ή νευρικότητας ή θορύβων ίσως ταλαιπωρηθεί ο ύπνος σας. Μια περίοδος που βγαίνουν κρυφοί θυμοί ή απωθημένα στην επιφάνεια. Παρασκήνια.
Δίδυμοι
 27/01/2017
Δίδυμοι
Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα δραστηριοποιήσει έντονα τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης έως τις 10/3, μια περίοδος με νέες φιλίες και με δυναμική συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, ενώ παίρνετε και αρχηγικό ρόλο σε ομάδες ή παρέες – προσέξτε όμως εντάσεις κι εγωισμούς. Επίσης ξεκινάτε νέα σχέδια – καλή εποχή γενικά για ξεκινήματα. Νέα διαδικτυακά project.
Καρκίνος
 27/01/2017
Καρκίνος
Εποχή επαγγελματικών ξεκινημάτων με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 10/3 θα δώσει την ευκαιρία για νέα πράγματα, ενώ είναι πολύ καλή περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε. Προσέξτε όμως τις εντάσεις με άτομα εξουσίας, αλλά και να μην φανείτε εριστικοί στο κοινό. Παραπάνω κούραση, τρεξίματα, εντάσεις.
Λέων
 27/01/2017
Λέων
Θα τονώσει αρκετά τις δυνάμεις σας η διέλευση του Άρη απ’ τον Κριό μέχρι τις 10/3, ένα διάστημα που θα προχωρήσετε σε ανοίγματα και σε τολμηρές κινήσεις, με αρκετή αισιοδοξία. Εποχή ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Νέες σπουδές ή αποφάσεις γι’ αυτές. Προσέξτε όμως εντάσεις με δασκάλους αλλά και με συγγενείς και με αλλοδαπούς. Νομικές διεκδικήσεις.

Παρθένος
27/01/2017
Παρθένος
Περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Άρης, γιατί απ’ τα Χριστούγεννα έφερε αρκετές εντάσεις. Μέχρι τις 10/3 θα σας ωθήσει σε δυναμικές κινήσεις σε οικονομικά θέματα, σε επενδύσεις, δάνεια, χορηγίες, διεκδικήσεις κληρονομικές, διατροφής ή άλλες. Έντονα ερωτική εποχή. Ευνοείται η έρευνα. Δεν θα λείπουν οι ίντριγκες.

Ζυγός
2327/01/2017
Ζυγός
Με την είσοδο του Άρη στον Κριό μπαίνετε σε μια εποχή με ξεκινήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, έως τις 10/3, ενώ έντονη θα είναι η κοινωνική σας ζωή γενικά. Βέβαια θα χρειαστεί προσοχή στην εριστικότητα και στον εγωισμό στις σχέσεις σας – συχνά δεν θα είναι εύκολες οι ισορροπίες. Πάρτε όμως πρωτοβουλίες.


Σκορπιός
2227/01/2017
Σκορπιός
Σε δυναμικές δράσεις και σε ξεκινήματα στα εργασιακά θα σας ωθήσει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 10/3 θα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τα νέα πράγματα – διεκδικήστε. Όμως ταυτόχρονα προσέξτε τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς και το άγχος στην καθημερινότητα. Επίσης προσέξτε περισσότερο τη διατροφή και την υγεία σας – τάση για φλεγμονές κι ατυχήματα.

Τοξότης
2127/01/2017
Τοξότης
Θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό, τον ερωτισμό αλλά και την δημιουργικότητά σας η διέλευση του Άρη απ’ τον Κριό μέχρι τις 10/3, ένα διάστημα με νέους έρωτες και με νέα δημιουργικά project. Καινούργια επίσης σπορ και πολύ καλές αθλητικές επιδόσεις. Πιθανή μια εγκυμοσύνη. Προσέξτε όμως και τις εντάσεις με τα παιδιά ή στα ερωτικά.

Αιγόκερως
127/01/2017
Αιγόκερως
Έντονη κινητικότητα σε θέματα σπιτιού θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 10/3 θα σας κινητοποιήσει αρκετά για μετακομίσεις, επιδιορθώσεις, ανακαινίσεις, αγοραπωλησίες κλπ. Ίσως τρέξετε και για την οικογένεια. Προσέξτε τις εντάσεις με τους δικούς σας στο διάστημα αυτό – η ζωή στο σπίτι θα είναι κάπως εύφλεκτη.


Υδροχόος
127/01/2017
Υδροχόος
Δραστήριοι επικοινωνιακά και ιδιαίτερα κινητικοί θα γίνετε με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 10/3 θα σας κάνει να πάρετε πρωτοβουλίες για επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Πολλές μετακινήσεις στο διάστημα αυτό, ή και ταξιδάκια. Φροντίστε να μην είστε εριστικοί στο λόγο και στην οδήγηση. Εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.


Ιχθύες
1027/01/2017
Ιχθύες
Φεύγει ο δυναμικός Άρης απ’ το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη φάση, καθώς απ’ τα Χριστούγεννα σας κρατούσε σε ένταση, όμως πήρατε αρκετές πρωτοβουλίες. Τώρα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας έως τις 10/3, ένα διάστημα με άγχη αλλά και με διεκδικήσεις ή με άνοιγμα νέας πηγής εσόδων. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τα άγχη στα οικονομικά.


 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics