Breaking News
31 Ιανουαρίου 2017

 

Με παροδικές, κατά κανόνα ασθενείς βροχές κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και αρκετό κρύο θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο.



Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από την Τετάρτη.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπική συννεφιά με παροδικές ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή. Ανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 1 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 1 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενής χιονόπτωση στα ορεινά της Κρήτης. Βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 12 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές στα νότια το πρωί. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

alphatv

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics