Breaking News
31 Ιανουαρίου 2017

31/01/2017
Κριός


Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου το πρωί πιέζει την ψυχολογία σας, ενώ φέρνει κι εμπόδια ή καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Σύντομα όμως μαλακώνει η ψυχολογία σας, καθώς η Σελήνη μέσα στη μέρα θα συναντήσει τη γλυκιά Αφροδίτη και θα προσφέρει ευκαιρία για χαλάρωση και φυγή απ’ τα καθημερινά.

Ταύρος
31/01/2017
Ταύρος
Δεν λείπουν ορισμένα εμπόδια σε σχέδιά σας το πρωί με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, το οποίο επίσης προκαλεί οικονομικές πιέσεις. Ωστόσο κατόπιν η Σελήνη θα συναντήσει την ήπια Αφροδίτη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι ευχάριστη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις με φίλους και ομάδες, αλλά και για σερφάρισμα στο ίντερνετ.


Δίδυμοι
31/01/2017
Δίδυμοι
Επαγγελματικά και σχέσεις ή συνεργασίες ταλαιπωρούνται το πρωί με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, ενώ ορισμένα άτομα είναι απαιτητικά μαζί σας. Ωστόσο σύντομα θα βελτιωθεί το κλίμα, ενώ η Σελήνη θα συναντήσει την ευμενή Αφροδίτη και θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις και τις επαφές ή σχέσεις με άτομα εξουσίας και με το κοινό.
Καρκίνος
31/01/2017
Καρκίνος
Πιθανά εμπόδια το πρωί στην εργασία ή σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών, λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Κρόνου. Δεν λείπουν οι κριτικές. Δεν θα κρατήσουν όμως για πολύ τα εμπόδια, ενώ η συνάντηση της Σελήνης με την γλυκιά Αφροδίτη υπόσχεται και όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της μέρας, όπως και κάποια κέρδη.


Λέων
31/01/2017
Λέων
Το πρωί προσέξτε ορισμένες πιέσεις ή καθυστερήσεις κι εμπόδια σε οικονομικά θέματα, ενώ και στα ερωτικά ίσως παρουσιαστούν ψυχρές συμπεριφορές. Σύντομα γλυκαίνει το κλίμα, καθώς μέσα στη μέρα η Σελήνη θα συναντήσει την ευμενή Αφροδίτη, μια σύνοδος που θα κάνει πιο όμορφα τα συναισθήματα στις σχέσεις και θα φέρει κι ενίσχυση οικονομική.

Παρθένος
31/01/2017
Παρθένος
Σας πιέζει το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, κάποια άτομα είναι απαιτητικά, ενώ ίσως εκδηλωθούν σκληρές συμπεριφορές και κριτικές. Όμως για την υπόλοιπη μέρα το κλίμα θα είναι αρκετά βελτιωμένο, με την όμορφη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης μάλιστα να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και γλυκές στιγμές κοινωνικότητας και με τον σύντροφο ή με φίλους.


Ζυγός
31/01/2017
Ζυγός
Καθυστερήσεις κι εμπόδια στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και στο χώρο δουλειάς ή σε καθημερινά θέματα φέρνει το πρωί η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, ενώ ίσως ειπωθούν και σκληρά λόγια ή κριτικές. Θα βελτιωθεί σύντομα όμως το κλίμα και θα είναι ευχάριστη και παραγωγική η υπόλοιπη μέρα, ενώ ίσως έρθουν και κάποια κέρδη.

Σκορπιός
31/01/2017
Σκορπιός
Αυξημένα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις το πρωί, ίσως και καθυστερήσεις ή εμπόδια σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι ευχάριστη αλλά και ερωτική, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να προσφέρει όμορφες στιγμές, κι ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Αυξημένη δημιουργικότητα.

Τοξότης
31/01/2017
Τοξότης
Άμεσα σας επηρεάζει το πρωί το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, φέρνοντας καθυστερήσεις και σκληρές συμπεριφορές ή πιέσεις ψυχολογικές. Θα βελτιωθεί σύντομα όμως το κλίμα και η ψυχολογία σας, με την ευμενή σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης στην υπόλοιπη μέρα να προσφέρει ευχάριστες στιγμές οικιακής θαλπωρής και χαλάρωσης, ενώ βελτιώνονται και οι οικογενειακές σχέσεις.


Αιγόκερως
31/01/2017
Αιγόκερως
Ορισμένα παρασκήνια αλλά και κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις το πρωί δεν λείπουν, ενώ ίσως ειπωθούν και σκληρά λόγια. Έρχεται όμως γρήγορα βελτίωση, η επικοινωνία θα γίνει ευχάριστη με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης για την υπόλοιπη μέρα, ενώ είναι πιθανές όμορφες συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις και βόλτες.

Υδροχόος
31/01/2017
Υδροχόος
Τα οικονομικά σας φαίνεται να πιέζονται το πρωί με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, το οποίο φέρνει και κάποιες δύστροπες συμπεριφορές σε φιλίες ή από κάποιους γνωστούς. Όμως μαλακώνει το κλίμα την υπόλοιπη μέρα, ενώ μάλιστα η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης είναι πιθανό να βελτιώσει τα έσοδα και να κάνετε και ωραίες αγορές.

Ιχθύες
31/01/2017
Ιχθύες
Η Σελήνη απ’ το ζώδιό σας το πρωί σχηματίζει δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, γι’ αυτό είναι ώρες απαιτητικές, με ψυχολογικές πιέσεις και με δύστροπες συμπεριφορές από άτομα εξουσίας. Ωστόσο, η Σελήνη κατόπιν συναντά τη γλυκιά Αφροδίτη, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι ευχάριστη κι απολαυστική, ιδανική και για τη φροντίδα της εμφάνισης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics