Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2017

 

01/02/2017
Κριός


Ο μήνας ξεκινά νευρικά, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει ήδη τις τελευταίες μέρες διάφορα απρόοπτα στην επικοινωνία και στον επαγγελματικό χώρο, ενώ σας κρατά σε υπερδιέγερση. Ωστόσο κάνετε διάφορες συνειδητοποιήσεις και έχετε έξυπνες ιδέες. Προσέξτε τις βλάβες σε τηλέφωνα και σε άλλες συσκευές επικοινωνίας. Απότομα λόγια.

 


Ταύρος
 01/02/2017
Ταύρος
Μην απορείτε αν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε τις τελευταίες μέρες, καθώς λειτουργεί η όψη Ερμή-Ουρανού που σας κρατά ξύπνιους, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ενώ σήμερα κορυφώνεται αυτή η επιρροή. Μέρες με αρκετές συνειδητοποιήσεις κι απελευθέρωση απ’ τα παλιά. Επίσης φέρνει κάποια απρόοπτα, τόσο σε θέματα σπουδών, όσο και σε ζητήματα νομικών και ταξιδιών.

Δίδυμοι
 01/02/2017
Δίδυμοι
Λόγω του νευρικού τετραγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να αλλάζουν ξαφνικά κάποια σχέδιά σας, ή να παρουσιάζονται έκτακτα οικονομικά θέματα. Προκαλεί επίσης προβλήματα στη δικτύωση και στο ίντερνετ. Απότομα λόγια σε φιλίες. Αποκαλύπτονται αλήθειες και μυστικά, κάπως απότομα, βλέπετε όμως καθαρά ορισμένα κρυφά πράγματα.
Καρκίνος
 01/02/2017
Καρκίνος
Σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, με πολλές σκέψεις αλλά και με διάφορα απρόοπτα στην επικοινωνία και στο χώρο δουλειάς. Απότομα λόγια και αλήθειες σε σχέσεις και συνεργασίες ή από άτομα εξουσίας. Φέρνει όμως και πολλές κι έξυπνες ιδέες. Προσέξτε τις βλάβες σε συσκευές και οχήματα.

Λέων
 01/02/2017
Λέων
Νευρικό το κλίμα στο χώρο δουλειάς αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, ενώ απρόοπτα είναι πιθανά και σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών. Ωστόσο ανοίγει το νου σας και βλέπετε κάποιες αλήθειες, ακόμα και γύρω από θέματα υγείας.


Παρθένος
01/02/2017
Παρθένος
Μια όψη που αποκαλύπτει την αλήθεια και φέρνει μυστικά στην επιφάνεια αυτές τις μέρες, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ίσως σας ταράζει με τις συνειδητοποιήσεις. Φέρνει επίσης και κάποια απότομα λόγια στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Ακόμα, μπορεί να υπάρχουν έκτακτα θέματα και ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα.


Ζυγός
301/02/2017
Ζυγός
Έχει αρκετά απρόοπτα η επικοινωνία αυτές τις μέρες με τη νευρική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας λέγονται και κάποια πράγματα που σας ξαφνιάζουν, κυρίως στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και με συνεργάτες. Ωστόσο αφυπνίζεστε και βλέπετε την αλήθεια. Νοητική υπερδιέγερση, πολλές σκέψεις αλλά και ιδέες.

Σκορπιός
01/02/2017
Σκορπιός
Δεν λείπουν τα απρόοπτα και οι βλάβες στο χώρο δουλειάς, στην επικοινωνία και στην καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες με το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ξαφνικές αλλαγές είναι πιθανές σε ραντεβού και στο πρόγραμμά σας. Απρόοπτα και στις μετακινήσεις. Ίσως λέγονται απότομα λόγια, κυρίως με συγγενείς και συναδέλφους.

Τοξότης
01/02/2017
Τοξότης
Έκτακτα οικονομικά θέματα μπορεί να προκύπτουν αυτές τις μέρες με το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο προκαλεί αστάθεια οικονομική, ενώ και στα αισθηματικά υπάρχουν ορισμένες ανατροπές. Προσέξτε τα υπερβολικά ειλικρινή λόγια – η αλήθεια χωρίς αγάπη δεν έχει ήθος. Ωστόσο φέρνει και αρκετές δημιουργικές κι έξυπνες ιδέες.

Αιγόκερως
101/02/2017
Αιγόκερως
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει τώρα με ακρίβεια δύσκολη όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει διάφορες ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα, αλλά κι επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”. Απρόοπτα κυρίως στο σπίτι, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Προκαλεί πολλές σκέψεις και υπερδιέγερση. Φέρνει όμως και αφύπνιση. Λόγια που σοκάρουν.


Υδροχόος
01/02/2017
Υδροχόος
Είναι λογικό να υπάρχουν επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα” και απρόοπτα, ακόμα και βλάβες, αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο προκαλεί και νευρική υπερδιέγερση. Πολλές σκέψεις αλλά και ιδέες και συνειδητοποιήσεις. Πιθανόν να αποκαλύπτονται ορισμένα παρασκήνια και να κλείνουν κάποιοι κύκλοι. Απότομα λόγια, ειδικά με συγγενείς. Απρόοπτα και στις μετακινήσεις.

Ιχθύες
01/02/2017
Ιχθύες
Λέγονται αλήθειες που σοκάρουν αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, απ’ την άλλη όμως μαθαίνετε και πράγματα που σας αλλάζουν τρόπο σκέψης – εναλλακτικές πληροφορίες. Σήμερα κορυφώνεται η νευρική αυτή επιρροή, η οποία επίσης φέρνει έκτακτα έξοδα και ξαφνική αλλαγή σε σχέδια. Απότομες συμπεριφορές και λόγια σε φιλίες και μέσα σε ομάδες.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics