Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2017

 



Για τον επόμενο μεγάλο στόχο του που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό, μίλησε στο sport-fm.gr και τους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου, o «χρυσός γίγαντας» της άρσης βαρών, Παύλος Μάμαλος.

Στάθηκε στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών που είναι πάντα δίπλα τους, ενώ θεώρησε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην εκδήλωση της ετήσιας γιορτής του παραολυμπιακού κινήματος, παρευρέθησαν πολιτικοί που άκουσαν τις προτάσεις που είχαν να τους κάνουν οι Παραολυμπιονίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Μάμαλου στο sport-fm.gr:

Για την εκδήλωση του παραολυμπιακού κινήματος: «Είμαι ικανοποιημένος, ευχαριστημένος. Όλοι οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά τώρα για εμάς. Όλα τα παιδιά έχουμε δύσκολους αγώνες μπροστά μας και ξεκινάει η περίοδος της ολυμπιακής προετοιμασίας, σιγά – σιγά, σκαλί – σκαλί. Μας άρεσε πολύ η εκδήλωση της κοπής της πίτας. Μας άρεσε που μιλήσαμε σε κάποιους πολιτικούς άρχοντες που άκουσαν τις προτάσεις μας και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν υπάρχει στήριξη από τους χορηγούς: «Υπάρχει στήριξη. Αν δεν είχαμε τους μεγάλους χορηγούς μας, τον ΟΠΑΠ, την Νova και όλες τις εταιρείες που μας στηρίζουν δεν θα πηγαίναμε στο Ρίο να αγωνιστούμε, ή θα πηγαίναμε με δικά μας έξοδα. Είναι δίπλα μας αυτοί οι άνθρωποι και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και οι χορηγοί να είναι ευχαριστημένοι από τα παιδιά».

Για τον επόμενο μεγάλο στόχο: «Ο επόμενος στόχος μεγάλος στόχος για εμένα είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Μεξικό τον Σεπτέμβρη. Είναι άλλοι δύο αγώνες στο Ντουμπάι και τη Μαλαισία στους οποίους όμως δεν θα λάβω μέρος γιατί θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο παγκόσμιο του Σεπτέμβρη. Και μετά είναι στόχος το Τόκιο».

sport-fm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics