Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2017

Με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, πρόσκαιρες καταιγίδες στα νότια και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς ημιορεινά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο.


Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το Σαββατοκύριακο, και στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός τις πρωινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 0 έως 9 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με ασθενείς βροχές και το θερμόμετρο από 5 έως 9 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες βροχές, στο Ιόνιο καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές, βαθμιαία καταιγίδες και τοπικά θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ασθενείς βροχές και βαθμιαία στα νότια καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές. Βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics