Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2017

 

Με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης και παγετό τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, αναμένεται να κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο.

Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης και έτσι την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες μόνο νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση την Τρίτη.
Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικά αυξημένη συννεφιά και το θερμόμετρο από 3 έως 8 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Ανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές νεφώσεις και πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 11 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπική συννεφιά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 1 έως 8 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Βοριάδες 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics