Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2017

 

13/02/2017
Κριός


Δουλειά και χαρά σήμερα, και η εβδομάδα ξεκινά παραγωγικά, αν και με κάποια εμπόδια το πρωί, κυρίως σε θέματα εργασιακά, καθημερινά, σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Ωστόσο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές. Έμφαση και σε υγεία και διατροφή. Το βράδυ θα είναι κοινωνικό, με ευκαιρία για συναντήσεις και συσχέτιση με το ταίρι σας.

Ταύρος
 13/02/2017
Ταύρος
Το πρωί με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να παρουσιαστούν εμπόδια ή πιέσεις σε οικονομικά θέματα, και κάποιες σκληρές συμπεριφορές στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Κατά τ’ άλλα, η μέρα θα έχει τις ανέμελες στιγμές της, με ευκαιρία για παιχνίδι, διασκέδαση και φλερτ. Το βράδυ πιθανόν να σας βγει μια μανία τακτοποίησης.


Δίδυμοι
 13/02/2017
Δίδυμοι
Λίγο πιεστικά ξεκινά η μέρα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μέχρι και το μεσημέρι να φέρνει παραπάνω υποχρεώσεις και κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια, αλλά και απαιτητικές συμπεριφορές. Έμφαση σήμερα κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Το βράδυ όμως θα έχετε ευκαιρία για διασκέδαση, παιχνίδι και φλερτ – κλείνει πιο ευχάριστα η μέρα.


Καρκίνος
 13/02/2017
Καρκίνος
Επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις, με τηλέφωνα και μηνύματα, αλλά μέχρι το μεσημέρι ίσως υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε ραντεβού και στις μετακινήσεις. Πιθανά κριτικά λόγια. Μέρα επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Το βράδυ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, ενώ ασχολείστε με τους δικούς σας.
Λέων
 13/02/2017
Λέων
Έμφαση κυρίως σε οικονομικά θέματα και σε αγορές ή πωλήσεις δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ μέχρι το μεσημέρι είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε πληρωμές και σε διάφορες συναλλαγές, και μια πίεση λόγω αυξημένων εξόδων. Το βράδυ θα είναι επικοινωνιακό, με περισσότερη διάθεση κι ευκαιρίες για κουβεντούλα και για βόλτες.

Παρθένος
13/02/2017
Παρθένος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, αλλά μέχρι το μεσημέρι με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια ή σκληρές συμπεριφορές, αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις και ψυχολογικές πιέσεις. Το βράδυ αναμένεται πιο ήρεμο και θα απολαύσετε το καλό φαγητό και τη μουσική.


Ζυγός
 13/02/2017
Ζυγός
Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους. Ευκαιρία επίσης για αποτράβηγμα απ’ τις πολλές φασαρίες και για χαλάρωση. Το πρωί όμως υπάρχουν ψυχολογικές πιέσεις. Το βράδυ η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο δραστήριους.


Σκορπιός
 13/02/2017
Σκορπιός
Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους ή σε συνδικαλισμό, ενώ έμφαση δίνει η Σελήνη και στην ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο. Το πρωί, είναι πιθανά εμπόδια στα παραπάνω, όπως και σε θέματα οικονομικά – αυξημένες υποχρεώσεις επίσης. Το βράδυ αναμένεται πιο ήρεμο και χαλαρωτικό.


Τοξότης
 13/02/2017
Τοξότης
Στα επαγγελματικά σας αλλά και σε διάφορες υποχρεώσεις δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, ενώ μέχρι το μεσημέρι με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου δεν λείπουν οι πιέσεις, οι δύστροπες συμπεριφορές και οι αυξημένες ευθύνες, ίσως και κάποιες καθυστερήσεις. Το βράδυ ωστόσο θα είναι ευχάριστο και δώσει την ευκαιρία για φιλικές συναντήσεις και δικτύωση.


Αιγόκερως
 13/02/2017
Αιγόκερως
Δεν σας φοβίζουν οι ευθύνες, αντίθετα, βρίσκετε κι επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας μέσα απ’ αυτές, ενώ σήμερα πράγματι μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι αυξημένες. Δεν λείπει μια πίεση ψυχολογική μέχρι και το μεσημέρι, όπως και ορισμένα εμπόδια σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Πιο άνετη η υπόλοιπη μέρα.

Υδροχόος
 13/02/2017
Υδροχόος
Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά εστιάζεται η προσοχή σήμερα, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, φορολογικά, συντάξεις, χορηγίες κλπ, με πιθανά εμπόδια ή πιέσεις μέχρι και το μεσημέρι. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε ψυχανάλυση, εσωτερισμό, έρευνα. Ευχάριστο, πιο ανοιχτό κι αισιόδοξο το βράδυ, με ευκαιρία για μελέτη, συγγραφή και στοχασμό.

Ιχθύες
 13/02/2017
Ιχθύες
Κοινωνική μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Μέχρι και το μεσημέρι, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προκαλεί κάποιες δύσκολες συμπεριφορές και ψυχολογική πίεση, ενώ φέρνει κι εμπόδια σε συναντήσεις, και αρκετές υποχρεώσεις. Πιο εσωστρεφές το βράδυ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics