Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2017

 

Με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης και παγετό τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, αναμένεται να κυλήσει ο καιρός της Τρίτης.

Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και έτσι την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες μόνο νεφώσεις στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ήλιος με τοπική συννεφιά στα ανατολικά προβλέπεται και για την Πέμπτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο την Τρίτη 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Τέλος, η θερμοκρασία την Τρίτη θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά κυρίως ορεινά τμήματα και γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπική συννεφιά, βαθμιαία ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 3 έως 9 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και, ως το πρωί, λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα των πολύ ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Βοριάδες 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και το θερμόμετρο από 6 έως 11 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπική συννεφιά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από τα βόρεια και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με βελτίωση από τα βόρεια. Ο υδράργυρος από 1 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, αρχικά πρόσκαιρες ασθενείς βροχές, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
alphatv

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics