Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2017

 

Στο μοναδικό εκπρόσωπο των ελληνικών χρωμάτων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, Ολυμπιακό, στρέφεται πια το ενδιαφέρον, μετά το χθεσινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε.


Οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμαστούν απόψε στην Άγκυρα απέναντι στην Οσμάνλισπορ (18:00), που κατόρθωσε να φύγει από το Φάληρο έχοντας αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία.
Ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στους «16» του Europa League, αλλά για να την κατακτήσει θα πρέπει να σκοράρει απόψε σε μια δύσκολη έδρα και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.
Μια αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη για τον πρωταθλητή Ελλάδας, που εδώ και μερικούς αγώνες έχει πάρει… διαζύγιο με το γκολ, ενώ δεν έχει να επιδείξει καλές εμφανίσεις στο ίδιο διάστημα.
Η πειραϊκή ομάδα ταξίδεψε στην Άγκυρα χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ανσαριφάρντ ή ο Καρντόσο, με τον Ιρανό να έχει το προβάδισμα λόγω του ότι είναι πιο κινητικός και μπορεί να παίξει κι εκτός περιοχής.
Η φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει το σημαντικό αυτό παιχνίδι ο Πάουλο Μπέντο δεν αλλάζει, καθώς όπως δήλωσε «όπου και να παίζουμε προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί και να πετυχαίνουμε γκολ. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».
Το αποψινό πρόγραμμα με τα σκορ του πρώτου αγώνα:
Λιόν Άλκμααρ 4-1
Τότεναμ-Γάνδη 0-1
Φιορεντίνα-Γκλάντμπαχ 1-0
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Θέλτα 1-0
Κοπεγχάγη-Λουντογκόρετς 2-1
Οσμάνλισπορ-Ολυμπιακός 0-0
Σπάρτα Πράγας-Ροστόφ 0-4
Γκενκ-Άστρα Τζούρτζιου 2-2
ΑΠΟΕΛ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3
Μπεσίκτας-Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1
Ρόμα-Βιγιαρεάλ 4-0
Άγιαξ-Λέγκια Βαρσοβίας 0-0
Ζενίτ-Άντερλεχτ 0-2

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics