Breaking News
08 Μαρτίου 2017

Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο ως πρεσβευτής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο θα είναι πλέον πρεσβευτής των αθλημάτων της ΚΟΕ, με στόχο να βοηθήσει στην κατεύθυνση της μεταλαμπάδευσης των αρχών, αξιών και ιδανικών του Αθλητισμού.
Ο Σπύρος Γιαννιώτης, με πρόγραμμα που θα καταρτιστεί για όλη την ελληνική επικράτεια και όλα τα αθλήματα της ομοσπονδίας, θα είναι εκείνος που θα αποτελέσει το φάρο προσέλκυσης και διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών και αθλητριών, στους αγώνες και τα καμπ προετοιμασίας τους.
Με τον τρόπο αυτό, ο κορυφαίος Ελληνας κολυμβητής αποδεικνύει και έμπρακτα τη βούλησή του να παραμείνει ενεργός στο χώρο, επιθυμία που είχε εκφράσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που σήμαναν και την ολοκλήρωση της τεράστιας -σε διάρκεια και διακρίσεις- καριέρας του. Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί και την επιθυμία της ομοσπονδίας, να διατηρήσει στην «οικογένειά» της τον Σπύρο Γιαννιώτη και να αξιοποιήσει το πολύτιμο αυτό «κεφάλαιο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics