Breaking News
10 Μαρτίου 2017

 

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα έχουμε βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Παρόμοιο το σκηνικό και το Σάββατο με τα ισχυρότερα φαινόμενα να επηρεάζουν την ανατολική και νότια κυρίως χώρα, ενώ στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Τέλος, την Κυριακή αναμένεται σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων προς τα νοτιοανατολικά
Οι άνεμοι την Παρασκευή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Από το Σάββατο, θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ, ενώ την Κυριακή σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βαθμιαία βροχές, από το απόγευμα καταιγίδες και χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 6 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές βροχές και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι σταδιακά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές κατά περιόδους, σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα και χιόνι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 7 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics