Breaking News
11 Μαρτίου 2017

 

Χειμωνιάτικος θα παραμείνει ο καιρός και το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές, τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Από την Κυριακή όμως, αναμένεται σταδιακή βελτίωση, με υποχώρηση των φαινομένων προς τα νοτιοανατολικά, και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλύτερος με λίγες μόνο βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 μποφόρ, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Την Κυριακή, θα είναι βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα εξασθενήσουν κι έτσι τη Δευτέρα δε θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδα με βαθμιαία βελτίωση. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, άστατος με τοπικές βροχές, χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά και βελτίωση από το μεσημέρι. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Κυκλωνικοί και βαθμιαία βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες στα νότια. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 7 έως 15 βαθμούς.
Στην Αττική, τοπικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
 alphatv.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics