Breaking News
22 Μαρτίου 2017

Την Τετάρτη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στα νότια, όπως και στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημεριανές ώρες, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξει βελτίωση με ήλιο και τοπικές μόνο νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές κυρίως ώρες.


Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από βόρειες και ανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, στα δυτικά θα είναι εξασθενημένοι, ενώ στα ανατολικά βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 2 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Το θερμόμετρο από 6 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά με σποραδικές βροχές το μεσημέρι στα ορεινά. Βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από 3 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και στην Κρήτη καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπική συννεφιά και πιθανές βροχές στα νότια. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια ως 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στη συνέχεια. Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με αραιή συννεφιά. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics