Breaking News
02 Απριλίου 2017

To Jeep Grand Cherokee Hum Rider ανυψώνεται σαν μηχανικός ξυλοπόδαρος και περνά πάνω από τα ακινητοποιημένα οχήματα, χωρίς να κολλάει σε ουρές και μποτιλιαρίσματα.

 Και ποιος δεν θα ήθελε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι σε θέση να μην κολλά στην κυκλοφορία; Η αμερικανική τηλεφωνική εταιρεία Verizon έκανε το όνειρο εκατομμυρίων οδηγών πραγματικότητα με το μοντέλο Jeep Grand Cherokee Hum Rider. Δυστυχώς όμως πρόκειται για ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, που εξελίχθηκε για να διαφημίσει η αμερικανική φίρμα το σύστημα αυτοδιάγνωσης Hum, το οποίο συνδέεται με τον εγκέφαλο του οχήματος και παρέχει στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πότε χρειάζεται να γίνει το επόμενο σέρβις.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει υδραυλικό μηχανισμό, χάρη στον οποίο ανασηκώνεται σε ύψος 2,70 μ. από το οδόστρωμα και έτσι μπορεί να περνά πάνω από εμπόδια και ακινητοποιημένα οχήματα. Το Grand Cherokee Hum Rider εφοδιάζεται επίσης με τέσσερις κάμερες, ώστε να μπορεί να ελέγχει ο οδηγός από ψηλά τον χώρο και την κυκλοφορία κάτω από το θηριώδες τζιπ την ώρα της προσπέρασης. Εξαιτίας μάλιστα του συγκεκριμένου εξοπλισμού, ζυγίζει το καινοτόμο Hum Rider 3.855 κιλά!
gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics