Breaking News
17 Μαΐου 2017

Άστατος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας το επόμενο διήμερο.

Πιο συγκεκριμένα, τοπικές βροχές αναμένονται την Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε κυρίως στα ηπειρωτικά. Την Πέμπτη, τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές κατά περιόδους και το θερμόμετρο από 14 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 11 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, άστατος καιρός με τοπικές βροχές, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, άνεμοι στα νότια μεταβλητοί ασθενείς και στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, άστατος καιρός με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics