Breaking News
27 Μαΐου 2017

Μετά την κατάκτηση πριν λίγες μέρες του Κυπέλλου Κρήτης, η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, αφού η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας την έφερε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας.

 

Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Αθήνα και η ομάδα του ΟΦΗ θα στηριχτεί στους βασικούς της παίκτες Ανδρέα Κελίρη, Κυριάκο Βλάχο, Παναγιώτη Χριστοδούλου και Κώστα Αναγνωστόπουλο. 

Ο Φυσιολάτρης Νίκαιας είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα της χώρας με 2 γκρανμαιτρ και 2 διεθνείς μαιτρ στη σύνθεσή του και είναι το φαβορί για την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου, όσο και του Πρωταθλήματος.

Η κλήρωση του Κυπέλλου έβγαλε τα εξής ζευγάρια:

     

1

ΣΕ ΒΟΛΟΥ

ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ

2

ΘΙΝΑΛΙΟΣ ΣΟ

ΛΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3

ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

4

ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΟ ΣΑΧ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5

ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

6

ΕΟΑΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

ΟΦΗ

7

ΣΟ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ

8

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΟ ΙΠΠΟΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε 4 σκακιέρες στις έδρες των σωματείων που αναγράφονται πρώτα και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο final-8 (προημιτελικά, ημιτελικά, μεγάλος και μικρός τελικός), οι αγώνες του οποίου θα γίνουν 1-2 Ιουλίου στο Ρίο Αχαΐας, πριν από το Πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics