Breaking News
19 Ιουνίου 2017

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα επίσημα εγκαίνια επαναλειτουργίας του «Cine Creta Maris» στην περιοχή Χερσονήσου που μετρά περισσότερα από 42 χρόνια ζωής.

Το θερινό σινεμά εντάχθηκε στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου «Creta Maris Beach Resort» αποκτώντας ξανά ζωή μετά από χρόνια απουσίας, με τη μηχανή να φωτίζει και πάλι την οθόνη χαρίζοντας στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή κινηματογραφική -και όχι μόνο- εμπειρία.
Ο ανανεωμένος χώρος ,που θεωρείται ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη , διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την υψηλότερη ποιότητα θέασης και ακρόασης, διατηρώντας παράλληλα τα ξεχωριστά στοιχεία του παρελθόντος.

Το αγαπημένο στέκι που έχει εντυπωθεί στις αναμνήσεις των ντόπιων, ξεκίνησε και επίσημα την επαναλειτουργία του με μία σεμνή τελετή παρουσία κόσμου που τίμησε την προσπάθεια της γνωστής οικογένειας Μεταξά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό του χώρου παρουσία των νυν και πρώην δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη και Γιώργου Δανελάκη αντίστοιχα, ανθρώπων και φίλων του ξενοδοχείου καθώς και Ηρακλειωτών που εντυπωσιάστηκαν από τον αναμορφωμένο χώρο.

Τα εγκαίνια έγιναν από την κ. Λούλα Μεταξά ( σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Μεταξά που ήταν από τους πρωτοπόρους στον χώρο του τουρισμού) πλαισιωμένη από τον γιό της Ανδρέα και τον δήμαρχο της περιοχής.
Η βραδιά κορυφώθηκε με την προβολή της ταινίας «wonder woman».
Το «cine Creta Maris», ταυτισμένο με τα ανέμελα καλοκαίρια, ζωντανεύει και πάλι για να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού προβάλλοντας ταινίες Α΄ προβολής με ελληνικούς υπότιτλους.
Ο θερινός κινηματογράφος φιλοδοξεί να αποτελέσει μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση και μια ολοκληρωμένη έξοδο που θα ξεπεράσει την κινηματογραφική εμπειρία, με την ομορφιά και τη δροσιά του.

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics