Breaking News
01 Αυγούστου 2017

Καλημέρα με Παράπονα στα ΕΛΤΑ

 

Μια υπάλληλος των ΕΛΤΑ, ήταν συνηθισμένη να αντιμετωπίζει δύσκολους πελάτες. Οπότε, όταν μία εκνευρισμένη κυρία εμφανίστηκε μπροστά της, της αποκρίθηκε με την πιο ήρεμη φωνή: «Τι συνέβη;» «Βγήκα για ψώνια σήμερα το πρωί», ξεκίνησε να λέει η κυρία, «και όταν γύρισα σπίτι, βρήκα ένα ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο που έλεγε ότι ο ταχυδρόμος προσπάθησε να παραδώσει ένα δέμα αλλά κανείς δεν ήταν σπίτι να το παραλάβει. Θα ήθελα να ξέρετε, ότι ο άντρας μου ήταν σπίτι όλο το πρωί! Ουδέποτε άκουσε τον ταχυδρόμο να χτυπάει το κουδούνι!» Μετά από απολογίες το πακέτο βρέθηκε. «Τέλεια!» αναφώνησε η κυρία. «Περιμέναμε γι’ αυτό εδώ και αιώνες!» «Πρέπει να είναι κάτι καλό», σχολίασε η υπάλληλος. «Ναι» απάντησε η κυρία, «είναι το νέο ακουστικό βαρυκοϊας του άντρα μου.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics