Breaking News
22 Αυγούστου 2017

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη Ζωή Λάσκαρη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη την περασμένη Παρασκευή 18 Αυγούστου.

 

Η κηδεία της θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου και η ταφή στο Α' Νεκροταφείο.


Χθες η κόρη της Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου συγκίνησε ξανά με τα λόγια της στο Instagram. Συνοδεύοντας το μήνυμά της με μια φωτογραφία έγραψε για τη μητέρα της:

«Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου... η μυρωδιά μου... η καλύτερη μου φίλη. Η μαμάκα μου.

Μου δίνεις τέτοια δύναμη που ο πόνος όλος θα γίνει δημιουργία... και θα γελάω μαμά μου θα γελάω γιατί θέλω η ψυχή σου να είναι ανάλαφρη να μην σε βαραίνω... όπως γελάγαμε μαζί!! Και είμαι τόσο ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος... χωρίς γιατί... έτσι γούσταρες απλά! Ήταν η δικιά σου ΖΩΗ…».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics