Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2017

Το Spetses Mini Marathon επιστρέφει για έβδομη χρονιά στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND Ελλάς μίλησε για την tech εμπειρία που θα έχουν όλοι όσοι βρεθούν το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου στις Σπέτσες!



Η τεχνολογία και ο αθλητισμός πάνε μαζί. Και τα δύο είναι απαραίτητα στη ζωή μας ενώ είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι. Η WIND, μεταξύ άλλων, στηρίζει από το 2011 το Spetses Mini Marathon και είναι Telecom Provider της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND Ελλάς στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου για τη φετινή διοργάνωση, παρουσίασε την tech εμπειρία που θα έχουν όλοι όσοι βρεθούν το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου στο νησί του αργοσαρωνικού.

«Είναι από τα λίγα νησιά που έχουν App. Και είναι σίγουρα ένα από αυτά που πηγαίνουμε τουλάχιστον φορά το χρόνο και σίγουρα τον Οκτώβριο. Οι Σπέτσες έχουν πλέον το δικό τους Αpp. Το Spetses Mini Marathon App, την πρώτη multisportεφαρμογή στην Ελλάδα για ios και android, powered by WIND. Και όχι, δεν πρόκειται για μια ακόμα εφαρμογή αθλητικής διοργάνωσης. Σε συνεργασία με την Μαρίνα Κουταρέλη, που προωθεί αδιάκοπα τις Σπέτσες και τον αθλητικό τουρισμό και τον Νίκο Πολιά με την ομάδα του, την Time Laps, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό εργαλείο. Μια εφαρμογή που μπορούν να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ όλοι, συμμετέχοντες, θεατές και επισκέπτες του νησιού.
Εκτός από τις απαραίτητες αγωνιστικές πληροφορίες όπως χάρτες διαδρομών, ώρες εκκίνησης, πρόγραμμα, κανονισμούς κλπ., το νέο αυτό Αpp δίνει live tracking, δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης των φίλων μας στους αγώνες, παρακολούθηση των πρώτων σε leaderboard, άμεσα αποτελέσματα στον τερματισμό, instant sharing στα Social Media αλλά και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τόσο ολοκληρωμένα, όπως τουριστικές πληροφορίες, που να φάτε, να μείνετε καθώς επίσης ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από τα τοπικά καταστήματα, τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό το νέο εργαλείο το οποίο είναι φιλικό στον χρήστη και όλοι μπορούν να αξιοποιήσουν».

Παράλληλα με την WIND Running Team, οι αθλητές, Κώστας Γκελαούζος, Γιώργος Διαλεκτός, Αναστασία Καρακατσάνη και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, θα λάβουν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα. Δες το σχετικό video:
tvsport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics