Breaking News
12 Οκτωβρίου 2017

Eίναι η επιστολή που δεν πρόλαβε να σταλεί με την τελική τους πρόταση για τα λύτρα...

 

Την επιστολή αυτή εντόπισαν οι αρχές στη μάντρα ανταλλακτικών όπου κρατούνταν όμηρος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, πριν απελευθερωθεί από την αστυνομία.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ότι την επιστολή αυτή την είχε γράψει ο ίδιος ο επιχειρηματίας μόλις μία μέρα πριν από την απελευρέθωσή του, αλλά δεν ταχυδρομήθηκε, γιατί οι απαγωγείς δεν είχαν βρει... γραμματόσημο!

Σε αυτή λοιπόν την επιστολή με βάση την κατάθεση ενός εκ των απαγωγέων, έβαλαν τον Λεμπιδάκη να γράψει ότι πρότειναν 12 εκατομμύρια για τα λύτρα, αλλά τελικά θα δεχόντουσαν τα 9.850.000 ευρώ που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά μετά την απαγωγή αξίωναν 100 εκατομμύρια. Λίγες μέρες προηγουμένως πάντως οι απαγωγείς είχαν πέσει στα 18 εκατομμύρια και τα 12 που ζητούσαν στο τέλος, δείχνει πως είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους για την επιτυχία της... "επιχείρησης".

Ο Μανώλης Κλάδος ιδιοκτήτης της μάνδρας ανταλλακτικών στην οποία κρατούνταν ο Λεμπιδάκης, στην κατάθεσή του και ανεφερόμενος στο θέμα αυτό, μεταξύ των άλλων είπε ότι, «δεν θυμάμαι αν οι επιστολές που έγραψε ο Λεμπιδάκης ήταν 4 ή 5 συνολικά. Σε μία επιστολή αναφέρονταν πάντως ότι έπεσε το ποσό των λύτρων στα 18 εκατομμύρια και στην τελευταία ο Λεμπιδάκης τόνιζε ότι η υγεία του δεν ήταν καλά και ότι η οικογένεια έπρεπε να βιαστεί. Όντως εκείνες τις ημέρες είχε ρίγος και πυρετό. Συνεννοήθηκα με τον Βασίλη Γρηγοριάδη (τον Σκοπιανό) και πήγε σε φαρμακείο για να πάρει φάρμακα. Εγώ τα έδωσα στον Μιχάλη (Λεμπιδάκη) την Κυριακή το πρωί, 1η Οκτωβρίου και εκείνη την ημέρα έγραψε και ένα τελευταίο γράμμα για την οικογένειά του...".

Συνεχίζοντας ο Κλάδος λέει πως στην επιστολή εκείνη προέτρεπαι τη μητέρα του Αννα να προτείνουν 11-12 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς (ξέροντας ο ιδιος πως εκείνοι θα το αποδεχόντουσαν, άλλωστε οι ίδιοι του ζήτησαν να το γράψει). Το έγραψε λοιπόν και το έχω κάπου στην αποθήκη μου, αλλά δεν το έστειλα γιατί δεν μπόρεσα να βρω γραμματόσημα. Το επόμενο πρωί μπήκαν μέσα στην εταιρεία αστυνομικοί και μόλις με έπιασαν τους είπα αμέσως ότι ο Μιχάλης κρατείται πάνω».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics