Breaking News
06 Νοεμβρίου 2017

Αυτή είναι η ιστορία που ο ΑΡ, που ούτε πριν ένα χρόνο αποφάσισε να αφήσει τα… μολύβια και τα σχεδιαστικά προγράμματα και αποφάσισε να σχεδιάσει διαφορετικά το μέλλον του.


Αρχικά εργάστηκε ως οδηγός σε εταιρεία που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Uber. Σήμερα, έχει τη δική του εταιρεία και παρέχει την υπηρεσία UberX, διαθέτοντας ήδη 15 αυτοκίνητα!

«Η Uber είναι το μέλλον. Είναι ο σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος να αναζητά κάποιος οικονομική μετακίνηση. Και είναι και μία εξαιρετική δουλειά για κάθε οδηγό» μας λέει με το που μας συναντά.

«Γιατί την προτείνεις»; τον ρωτάμε, προσπαθώντας να… αμφισβητήσουμε τον ενθουσιασμό του. «Δεν σε τρώνε οι δρόμοι»;

Εκεί ήταν που… πήρε μπροστά για τα καλά. «Οι δρόμοι με… έτρεχαν όταν προσπαθούσα μέσα από τις γραφιστικές τέχνες να βγάλω τα προς το ζην και ήταν αδύνατο. Τώρα οδηγώ καινούργια οχήματα, παρέχω πραγματικά αναβαθμισμένη υπηρεσία και οι πελάτες μου είναι απολύτως ικανοποιημένοι από όσα απολαμβάνουν».

Συνεχίζουμε να το… παίζουμε δύσκολοι και επιμένουμε: «Γιατί, τι διαφορετικό προσφέρεις από μία μετακίνηση»;

Τα αυτοκίνητα είναι καινούργια, οι επιβάτες γνωρίζουν τί υπηρεσία, σε τί τιμή και χωρίς έξτρα χρεώσεις τη νύχτα. Και η πλατφόρμα της Uber δίνει τη δυνατότητα να αξιολογείται κάθε κούρσα μας. Είναι πραγματικά το μέλλον στη μετακίνηση. Αυτό που παρέχουμε και στους τουρίστες που μας προτιμούν, αλλά και στους έλληνες πελάτες μας είναι πραγματικά ξεχωριστό. Ποιότητα στην υπηρεσία, οικονομία στην τσέπη τους, ασφάλεια και αξιοπιστία».

«Και για το μέλλον τί βλέπεις»; τον ρωτήσαμε. «Ήδη έχω 15 αδειοδοτημένα αυτοκίνητα. Και φυσικά οδηγώ και εγώ. Την αγαπώ αυτή τη δουλειά. Όποιος μιλάει για μικρομεσαία επιχείρηση και απασχόληση, θα πρέπει να γνωρίσει τον κόσμο της Uber. Είναι η πλατφόρμα που εξασφαλίζει ποιότητα, οικονομία και διαφάνεια στη λειτουργία μας. Είναι το μέλλον και… γράψ’ το όπως στο λέω», απάντησε.

Εμείς, δεν το γράψαμε μόνο όπως μας είπε. Μεταξύ μας, διαπιστώσαμε ότι είχε επίσης δίκιο σε όσα μας είπε. Και κυρίως ο ΑΡ δικαιώθηκε όταν αποφάσισε να… αλλάξει τέχνη. Από τη γραφιστική, να πάει στην Uber.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics