Breaking News
07 Νοεμβρίου 2017

Θα θυμάσθε ενδεχομένως το περιστατικό το καλοκαίρι στην Πάτμο, με τον βενζινοπώλη που έκανε επίθεση σε εφοριακό που πήγε στο πρατήριό του για έλεγχο...


Ο βενζινοπώλης αυτός είναι ο Κώστας Γαμπιεράκης και χθες επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κάτω από το βάρος των προβλημάτων που είχε τα τελευταία χρόνια.

Τον Γαμπιεράκη βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος καθώς επιχείρησε να κόψει το λαιμό του με μαχαίρι μέσα στο ιδιο του το πρατήριο. Τον εντόπισαν σχεδόν αμέσως και τον μετέφεραν στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου οιγιατροί διαπίστωσαν ότι έκοψε την αρτηρία του. Την έκλεισαν και με τον τρόπο αυτό κατόρθωσαν και σταμάτησαν την αιμορραγία.

Ομως η κατάστασή του κρίθηκε ως σοβαρή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο για το περιστατικό κάνει προανάκριση του αστυνομικό τμήμα της Πάτρμου.


gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics