Breaking News
15 Νοεμβρίου 2017

Ξεκινά σήμερα η επεξεργασία του νομοσχεδίου από τις Επιτροπές της Βουλής.

 

Αύριο η ψήφιση του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα


Στις 14:30 ξεκινά στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διάσκεψης των Προέδρων.

Δεδομένου ότι το νομοσχέδιο έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως κατεπείγον, οι επιτροπές θα ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες με ρυθμούς express έως το βράδυ και το νομοσχέδιο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια αύριο το πρωί στις 10.00, ώστε να ψηφιστεί μετά τις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Για την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα προγραμματίστηκε τελικά - όπως αναφέρουν πληροφορίες - η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ για την υπόθεση Πάνου Καμμένου και τη Διακρατική Συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.

Πηγή: skai.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics