Breaking News
17 Νοεμβρίου 2017

Η πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί 47 κλήσεις για άντληση υδάτων - Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά σε όλη την πρωτεύουσα.

 

Δείτε βίντεο από το keratsinivoice.blogspot.gr

Καταιγίδα με χαλάζι στην Αθήνα: Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Κερατσίνι (videos)


Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 11 το πρωί η Αττική καθώς επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι και η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη ημέρα από το μεσημέρι και μετά στην πρωτεύουσα. Το βασικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του Πειραιά με την πυροσβεστική να έχει ήδη δεχθεί 24 κλήσεις από την περιοχή του Κερατσινίου, 16 από τη Σαλαμίνα και 7 από το Πέραμα

Στο Κερατσίνι πλημμύρισαν δρόμοι και έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα. Λίγα λεπτά μετά τις 11 η τροχαία ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι, από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Σχιστού έως τη συμβολή με τη λεωφόρο Λαμπράκη λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα.



Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics