Breaking News
27 Νοεμβρίου 2017

Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη του 2018 - Το ζευγάρι θα μείνει στο παλάτι του Κέσινγκτον - Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν γνωρίστηκαν πριν από περίπου 1,5 χρόνο στο Τορόντο

 

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά ο πρίγκιπας Χάρι. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα ο αδερφός του Γουίλιαμ αρραβωνιάστηκε με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Στο επίσημο κείμενο αναφέρεται ότι ο γάμος θα γίνει την Άνοιξη του 2018.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η αυτού μεγαλειότητα ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο γάμος θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα της τελετής θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η αυτού μεγαλειότης και η κυρία Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο μήνα στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ενημερώσει τη Βασίλισσα και άλλα στενά μέλη της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε, επίσης, την ευλογία της οικογένειας της κυρίας Μαρκλ.

Το ζευγάρι θα ζήσει στο Νότιγχαμ Κότατζ στο Παλάτι του Κέσινγκτον.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics