Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2017

Οι πρώτοι γύροι τριών κατηγοριών πραγματοποιήθηκαν στη 2η ημέρα των 70ών Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων.

Με τους πρώτους γύρους τριών κατηγοριών ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα των 70ών Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξάγονται στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Αμαζόνων ύψους 1.25μ., 14 αμαζόνες έκαναν άπταιστες διαδρομές με την Κατερίνα Doubodel, με την Persona Capitol του ΙΟΚΑΛSG να παίρνει την 1η θέση λόγω χρόνου (61,73). Δεύτερη ήταν η Νεκταρία Αλιφέρη με την Dempsy του ΙΟΜ και 3η ήταν η Μαρία Ξεπαπαδάκη επίσης του ΙΟΜ με τον Lamili.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας Εφήβων ύψους 1.25μ., τρεις ιππείς είχαν άπταιστες διαδρομές, με την Αθηνά Μάνου με τον Cascajo 3 του ΙΟΕ να παίρνει την 1η θέση με τον καλύτερο χρόνο (64,86). Δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Δρούγας του ΙΠΠΟΚ με τον Magic de France και 3ος ο Λεωνίδας Παλέγδας με την Chacceline του ΙΟΠΙ.

Στον 1ο γύρο της κατηγορίας παίδων ύψους 1.10μ., τρεις ιππείς έκαναν άπταιστες διαδρομές, με την Μελίνα Πειμανίδη του ΙΠΠΟΚ να παίρνει τις δύο πρώτες θέσεις με τα δύο άλογά της, Acapulca και Carnavals Wonder. Τρίτη ήταν η φετινή Πρωταθλήτρια, Αθηνά Ζολώτα Γιάρα, με τον Stamiro 2.

Στους πρώτους γύρους των κατηγοριών Νέων Ίππων, στην κατηγορία 5 ετών, επτά αθλητές είχαν άπταιστες διαδρομές με τον Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο του ΙΟΕ,με τον Hopalong Hans να παίρνει την 1η θέση με τον καλύτερο χρόνο (73,26).

Στην κατηγορία 6 ετών, τέσσερις αθλητές είχαν άπταιστες διαδρομές, με νικητή τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο του ΙΟΒ με την Kazira να είναι 1ος λόγω χρόνου (74,28).

Στην κατηγορία 7 ετών, έξι αθλητές είχαν άπταιστες διαδρομές με νικήτρια την Στεφανία Παπαδημητρίου του ΕΙΟ με τον Atash de la Hogue με καλύτερο χρόνο 69,13.

Στην κατηγορία Δ ύψους 1.15μ., νικητής αναδείχθηκε ο Alexander Krasimirov με τον Ard Doolan του ΑΙΟΑΤ με 0 βαθμούς και χρόνο 24,68, ενώ ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση o Σέργιος Ταμπουρίνης του ΙΟΘΡΑΚ με τον Qacius με χρόνο 31,40 και ο Μάριος Δεστέφανος του ΙΟΜ με τον Dutch Armadash Z με χρόνο 31,96.

Το Σάββατο, οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10.00 με τους πρώτους γύρους των κατηγοριών Νέων Ιππέων και Ενηλίκων ύψους 1.30μ. και 1.35μ. αντίστοιχα. Θα ακολουθήσουν οι τελικοί γύροι των κατηγοριών Νέων Ίππων και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με την Κατηγορία Γ στις 15.00.

Στο πλαίσιο των Αγώνων θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο bazaar, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν στη διάθεση του κοινού εκπαιδευτικά αλογάκια για βόλτες και ιππικές εμπειρίες.

Η ΕΟΙ θα μεταδώσει σε live streaming τους αγώνες τις τρεις ημέρες, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μέσω του site της (www.hef.gr).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics