Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2017

Χειροπέδες σε ένα Βούλγαρο που επιτέθηκε στη σύζυγό του, χειροπέδες και σε έναν Έλληνα για κακοποίηση της συζύγου του.


Απίστευτη τροπή πήρε ο καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι Βουλγάρων το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο. Σε μία από τις καθημερινές φασαρίες και επιθέσεις του 39χρονου προς τη σύζυγό του, ο αλλοδαπός υπό την επήρεια μέθης άρχισε να χτυπάει τη σύζυγό του αρχικά με τα χέρια, ενώ στη συνέχεια πήρε ένα… μαγειρικό σκεύος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 39χρονος πήρε το τηγάνι της κουζίνας και χτύπησε τη συζυγό του στα χέρια, με συνέπεια να της σπάσει το ένα, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα.


Τις φωνές της αλλοδαπής γυναίκας άκουσαν γείτονές της, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του Βούλγαρου. Το βράδυ της ίδιας μέρας συνελήφθη επίσης κι ένας Ηρακλειώτης μετά από καταγγελία για κακοποίηση της συζύγου του.

Πηγή: cretalive

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics