Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2017

Συμπεριλαμβάνονται στους 58 νέους κλάδους που εντάσσονται στη λίστα υπόχρεων μαζί με τις μετακομίσεις και τους καθαρισμούς κτηρίων

 


Σε έναν άλλο κόσμο ηλεκτρονικών πληρωμών εντάσσει υποχρεωτικά και τους ιδιοκτήτες γραφείων κηδειών κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.

Οι ιδιοκτήτες των εν λόγω γραφείων και συναφών δραστηριοτήτων συγκαταλέγονται στους επαγγελματίες 58 κλάδων που έχουν τρεις μήνες προθεσμία για να υιοθετήσουν το καθεστώς υποχρεωτικής αποδοχής πληρωμών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Τα γραφεία κηδειών μαζί με τους άλλους κλάδους θα πρέπει να τοποθετήσουν μηχανήματα POS το αργότερο ως τις 11 Μαρτίου 2018. Αν δεν συμμορφωθούν θα επιβληθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ το οποίο μειώνεται στο μισό εφόσον πληρωθεί εντός μηνός από την επιβολή του.

Η κοινή απόφαση περιλαμβάνει τους 58 νέους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας οι οποίοι έχουν πλέον την υποχρέωση αποδοχής πληρωμών με πλαστικό χρήμα.

Ανάμεσά τους υπηρεσίες γενικού καθαρισμού κτιρίων, οι υπηρεσίες μετακόμισης, οι επισκευές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, οι υπηρεσίες αεροπορικής μεταφοράς επιβατών, οι θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές επιβατών, έως και γραφεία κηδειών.

Οι νέες επαγγελματικές ομάδες που θα πρέπει να τοποθετήσουν POS ως τις 11 Μαρτίου 2018 είναι:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics