Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2017

Μία μητέρα βγήκε εκτός εαυτού με τη συνεχή αφοσίωση των παιδιών της στα κινητά τους τηλέφωνα, λαμβάνοντας δραστικότατα... μέτρα περιορισμού της χρήσης τους.



Πυροβόλησε με καραμπίνα τα κινητά των παιδιών της για παραδειγματισμό (pics & vid)
Η συνεχής χρήση των νέων κινητών τηλεφώνων αποτελέι τη σύγχρονη «μάστιγα» της νεολαίας, καθώς εκατομμύρια έφηβοι περνούν δεκάδες ώρες της ημέρας τους, απασχολούμενοι με τις εφαρμογές των smart phones που διαθέτουν.

Πολλές φορές, η συνεχής κι αδιάλειπτη χρήση των κινητών οδηγεί σε ομηρικούς καυγάδες με τους απελπισμένους γονείς, όπως και στην προκειμένη περίπτωση, όπου η πολεμοχαρής -κατα τ' άλλα- μητέρα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, δίνει στα παιδιά της ένα μάθημα που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Αφού, αρχικά, με ύφος και στόμφο αρχαίου ποιητή αρχίζει να διατρανώνει τις καταστροφικές επιπτώσεις των κινητών στη ζωή των 3 παιδιών της, στη συνέχεια γεμίζει την καραμπίνα της κι αρχίζει να πυροβολεί εναντίον των κινητών τηλεφώνων που είχε κατασχέσει προηγουμένως.

Η «εκτέλεση» των συσκευών πραγματοποιείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών της, που παρακολουθούν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, ενώ η σκηνή ολοκληρώνεται με τη χαριστικη βολή με χτύπημα από μία βαριοπούλα.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics