Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2017

cΤραγούδησε "Μιλώ για σένα" και εισέπραξε, για άλλη μια φορά, εξαιρετικές κριτικές από τους coaches του "Voice"

 


Με εμφανή τη χαρά για την παρουσία της στον ημιτελικό του "Voice of Greece", η Κρητικιά Γεωργία Πρατοπούλου τραγούδησε "Μιλώ για σένα", καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να εισπράξει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την αρτιότητα της ερμηνείας της αλλά και την τεχνική της.

Στο δεύτερο ημιτελικό του "Voice" η 34χρονη Γεωργία ήταν η μοναδική "εκπρόσωπος" της Κρήτης στη διεκδίκηση του "εισιτηρίου" για τον τελικό, αφού στον πρώτο ημιτελικό, μία μέρα πριν, η Τζωρτζίνα Αλεξάκη έμεινε εκτός τελικού, αν και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ερμηνεία της καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να αφήσει το στίγμα της.

Η Γεωργία Πρατοπούλου, αν και ερμήνευσε με σιγουριά και άνεση, χαμογελαστή και φανερά χαρούμενη για το πού έφτασε στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του "Voice", που θα προβληθεί ζωντανά τη ερχόμενη Τετάρτη.
cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics