Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2017

Προς διευκόλυνση των πολιτών για τις μετακινήσεις των εορτών το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, επιστρέφει διπλώματα και πινακίδες για τις ημέρες των εορτών.

 

Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έρχονται παραδοσιακά να “σώσουν” όσους στερήθηκαν την προηγούμενη περίοδο την άδεια οδήγησης ή κυκλοφορίας καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων τους Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών αποφάσισε πως από σήμερα Παρασκευή, επιστρέφονται τα παραπάνω, ώστε οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μέσα στις γιορτές. Για όσους δεν θα απομακρυνθούν από την πόλη και θα χρειαστεί να μετακινηθούν μ τις αστικές συγκοινωνίες θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι ήδη σε ισχύ αλλαγέ στα δρομολόγια και θα υπάρξουν μειώσεις στη συχνότητα αυτών ανήμερα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

gazzetta.gtr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics