Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2017

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο 32χρονος Απόλλωνας Ψαρουδάκης, ο νέος που καταπλακώθηκε από χιονοστοιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά.

 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος,ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου και είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα για την περίοδο των γιορτών έκανε snowboard με τους φίλους του εκτός πίστας παρά το γεγονός ότι το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό κέντρο, λόγω συντήρησης και κακοκαιρίας ήταν κλειστό και έτσι ο 32χρονος και τα άλλα πέντε άτομα της παρέας του αποφάσισαν να ανέβουν μόνοι τους σε μια κορυφή για να κάνουν snowboard. Όμως τα ακραίακαιρικά φαινόμενα τους πρόλαβαν λίγο πριν φτάσουν στην κορυφή. Εξαιτίας της κακοκαιρίας αποκολλήθηκε ένα κομμάτι χιονιού και δημιουργήθηκε χιονοστιβάδα, η οποία παρέσυρε δύο από τα έξι παιδιά.

Η δύναμη της χιονοστιβάδας ήταν μεγάλη κι έτσι ο 32χρονος χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο κι έχασε τις αισθήσεις σε αντίθεση με τον φίλο του που δεν ευτυχώς δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.vasilitsa skier 0

Οι άντρες του χιονοδρομικού κέντρου αντιλαμβανόμενοι τη χιονοστιβάδα ανέβηκαν να δουν εάν όλα είναι καλά στις εγκαταστάσεις του κέντρου και έκπληκτοι είδαν την παρέα των νεαρών να βρίσκεται στο σημείο με έναν τραυματισμένο ανάμεσά τους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οδήγησαν τον νεαρό άντρα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Γρεβενών. Επί περίπου δύο ώρες γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης αλλάπαρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics