Breaking News
04 Ιανουαρίου 2018

Με το Carwink μπορείς να στέλνεις μηνύματα στους γύρω οδηγούς, να τους ευχαριστείς, να τους προειδοποιείς. Δεν υπάρχει επιλογή να τους βρίζεις (ακόμη).

 


Πρωτοποριακό αξεσουάρ επικοινωνίας με τους γύρω οδηγούς παρουσίασε μια εταιρεία. Πρόκειται για μια μικρή οθόνη LED στοιχείων στην οποία μπορείς μέσω του κινητού αλλά και με φωνητικές εντολές να απεικονίζεις διάφορα μηνύματα. Τα μηνύματα αυτά απευθύνονται στους πίσω ή τους γύρω οδηγούς, αναλόγως που είναι τοποθετημένη η συσκευή και σύμφωνα με τους δημιουργούς της είναι ένας καλός τρόπος για να γλιτώσουμε λίγο από τον εκνευρισμό που επικρατεί στους δρόμους.

Η εταιρεία δημοσίευσε την καμπάνια της για το Carwink στο Kickstarter και ήδη έχει συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα από όσα είχε θέσει ως στόχο, κάτι που δείχνει πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θεωρούν τη συσκευή καλή ιδέα. Όντως αν σκεφτεί κανείς πως με μηνύματα, εικονίδια και άλλα σχέδια μπορείς μέχρι και να προειδοποιήσεις κάποιον που σε ακολουθεί για το τι θα δει μπροστά του, το Carwink μοιάζει να έχει ταξιδέψει μερικά χρόνια πίσω στο χρόνο. Αυτού του είδους η επικοινωνία μεταξύ των οχημάτων είναι κάτι που είναι στα σχέδια των εταιρειών που ασχολούνται με την αυτόνομη μετακίνηση.

CarWink - The Voice For Y

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics