Breaking News
12 Ιανουαρίου 2018

Με σκληρά μέτρα "απαντά" σε όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα η γενική συνέλευση κεντρικής πολυκατοικίας της Λάρισας με 75 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "Ελευθερία", τοποθέτησαν κλειδαριά στην πόρτα του ασανσέρ και έδωσαν κλειδιά μόνο σε όσους πληρώνουν τα κοινόχρηστα, άρα και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.


Ως αποτέλεσμα, οι ένοικοι που δεν έχουν κλειδιά για τη χρήση του ασανσέρ προσέφυγαν σε δικηγόρους, με σκοπό να ενημερωθούν για το αν είναι νόμιμη μια τέτοια ενέργεια και πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πάντως, σύμφωνα με την "Ελευθερία", συνιστά ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Λάρισας…

alfavita.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics