Breaking News
17 Ιανουαρίου 2018

Με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα και πρόσκαιρα στα βόρεια και χιόνια (στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και πρόσκαιρα στα βόρεια ημιορεινά) θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο.

Την Παρασκευή όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και μόνο το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ στα πελάγη, με σταδιακή εξασθένηση την Παρασκευή.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και πτώση την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, από το απόγευμα τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες το βράδυ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, βαθμιαία καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Δυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά, δυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και το βράδυ στα βόρεια καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπική συννεφιά και στα δυτικά τμήματα βροχές και χιόνι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics