Breaking News
21 Ιανουαρίου 2018

Στις 4 Φεβρουαρίου θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη ο αστεροειδής, τον οποίον η NASA παρακολουθεί στενά και τον έχει χαρακτηρίσει «δυνητικά επικίνδυνο».

 

Ο λόγος για τον αστεροειδή με το όνομα 2002 AJ129 που ταξιδεύει προς τη Γη με ταχύτητα 67.000 μίλια ανά ώρα (107.830 χιλιόμετρα/ώρα).

Όπως αναφέρει ο Independent, ο λόγος που η NASA έδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι γιατί θα βρεθεί σε απόσταση από την Γη μικρότερη από 4,6 εκατ. μίλια (για την ακρίβεια θα βρεθεί σε απόσταση 2,6 εκατ. μίλια).

Ο 2002 AJ129 είναι πολύ μεγάλος: έχει μήκος 0,7 μίλια (1,1 χιλιόμετρα) γεγονός που σημαίνει ότι είναι μεγαλύτερος από το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Burj Kalifa, στο Ντουμπάι (0,5 μίλια ύψος).

Ωστόσο η  NASA είναι καθησυχαστική, εκτιμά ότι ο εν λόγω αστεροειδής θα περάσει με ασφάλεια δίπλα από τη Γη στις 4 Φεβρουαρίου, και όλα καλά.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics