Breaking News
22 Ιανουαρίου 2018

 

Τη Δευτέρα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική και νότια χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά.
Παράλληλα, ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί στα δυτικά και στα βόρεια και το βράδυ και στην υπόλοιπη χώρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ανατολικές ημιορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα κάνει την εμφάνισή του στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές, με γρήγορη βελτίωση στα δυτικά και το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 9 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, βροχές ως τις πρωινές ώρες με βελτίωση και πολύ ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους στη συνέχεια. Το θερμόμετρο από 3 έως 8 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά με βελτίωση από το πρωί. Βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και γρήγορη βελτίωση. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή με γρήγορη βελτίωση και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες μέχρι το απόγευμα, δυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 και βαθμιαία βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ως το μεσημέρι, πρόσκαιρη συννεφιά στη συνέχεια. Ο υδράργυρος από 2 έως 12 βαθμούς.
Στην Αττική, παροδικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics